Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Król Maciuś I


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 989
Skąd: Z Konstantynopola, stolicy Cesarstwa
Odpowiedz z cytatem
Lord Dzik: wydaje mi się, że się nie da.
Janek: normalnie, zaznaczasz i klikasz na szczycie wieĹźy Razz .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Michał I


Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 357
Skąd: 50°40'58'' N 16°35' 24'' E
Odpowiedz z cytatem
w trybie Kingmaker moge miec tylko max 80 ludzi jak zrobic zeby miec wiecej ??Prosze o pomoc
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Janek


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 48
Odpowiedz z cytatem
Sorki, źle zadałem pytanie. Chodzi mi o wieżę oblężniczą. Wiem jak podstawić ją pod mur i wtedy przejść jednostkami na mur. Bo w instrukcji napisali: "Możesz zbudować dużą lub małą wieżę oblężniczą. Każda z nich pozwala ustawić żołnierzy na jej szczycie, kiedy jest ciągnięta przez woły poniżej. ...(tutaj piszą jak podjechać wieżą pod mur aby opuściła trap itp.) Duża wieża pozwala na swoim szczycie stacjonować łucznikom, co daje im większy zasięg i ochronę." Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić bo chyba tego nie załapałem. Twisted Evil Confused Shocked Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Exclamation

Pomocy!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Guest
Gość

Odpowiedz z cytatem
a ja mam pytanie odpicowywuje komputer z : 128 mb ram procek 806 amd duron naped cd na taki : 384 mb ram procek 1,2 napęd cd + dvd karda nvidia ge force 2 ruszy mi sh2 ?
Janek


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 48
Odpowiedz z cytatem
ruszyć to ci chyba ruszy ale ciekawa to ta gra nie będzie, mało ramu
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Guest
Gość

Odpowiedz z cytatem
a jak dokupie kość 512 ii będe miał 700 coś ramu?
Janek


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 48
Odpowiedz z cytatem
Myślę, że będzie dobrze działać. Mógłby być lepszy procesor ale i tak S2 na tym ci pójdzie. Oczywiście nie unikniesz problemu zacinania się gdy wszyscy gracze będą dobrze rozbudowani.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Guest
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dzięki a mozesz mi powiedziec na jakich ''minimalnych maksymalnych'' wymaganiach bedzie mi chodzic? chodzi mi o to , żeby gra się cieła raz co 5-10 minut na 1sec
Guntol


Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 83
Skąd: z LeĹźajska
Odpowiedz z cytatem
Obawiam się że ten wynik nie jest osiągalny w Twierdzy 2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ja mam problem techniczny
janek necrus


Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 220
Skąd: Sosnowiec
Odpowiedz z cytatem
Otóż nie moge włączyć gry stronghold2 normalnie po włożeniu płyty do DVD , tylko musze najpierw włożyć do CD potem ją otwożyć , a dopiero potem do DVD , czasami musze tak robić kilka razy . Mam orginalną twierdze2 i patch 1.3 polska wersja.
Co moge w tej sprawie zrobić ? Pomocy !!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Re: ja mam problem techniczny
Michał I


Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 357
Skąd: 50°40'58'' N 16°35' 24'' E
Odpowiedz z cytatem
janek necrus napisał:
Otóż nie moge włączyć gry stronghold2 normalnie po włożeniu płyty do DVD , tylko musze najpierw włożyć do CD potem ją otwożyć , a dopiero potem do DVD , czasami musze tak robić kilka razy . Mam orginalną twierdze2 i patch 1.3 polska wersja.
Co moge w tej sprawie zrobić ? Pomocy !!!


Wiesz co ja się nie znam na kompach zabardzo ale możliwe że to od tego patcha bo czasami tak jest
Spróbuj jeszcze raz zainstalować grę bez patcha i jak bedzie działało to znaczy że patch coś winił
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Albo poszukaj innego patcha o tym samym działaniu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
michal8899


Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 59
Skąd: Trzcianka
Odpowiedz z cytatem
hehe,ja mam takie pytanko ktory z przeciwnikow jest najłatwiejszy???
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Michał I


Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 357
Skąd: 50°40'58'' N 16°35' 24'' E
Odpowiedz z cytatem
Dokładnie nie wiem ale chyba Król (King)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Właśnie Król jest mocny. Biskup i Edwin są słabi (to zauważyłem)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wasze pytania...
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 4 z 5  

  
  
 Odpowiedz do tematu