Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Crux


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 1536
Skąd: Radom (51°24' N 21°10' E)
Odpowiedz z cytatem
Na Allegro wszystko kupisz :] Na pewno będzie oryginał.

Tutaj kilka linkĂłw do licytacji:
http://www.allegro.pl/item96802211_twierdza_2_deluxe_pl_dvd_nowa_oryginal_folia.html
http://www.allegro.pl/item97215504_twierdza_2_deluxe_wielki_hit_gwarancja_jakosci.html
http://www.allegro.pl/item96851812_twierdza_2_deluxe_pl_%5Dnowa_gratis.html
http://www.allegro.pl/item96413536_twierdza_2_deluxe_nowa_folia_.html

Więcej:
http://www.allegro.pl/search.php?string=Twierdza+2&buy=0&new=0&pay=0
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Chicago


Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 344
Skąd: Gdynia
Odpowiedz z cytatem
Dzięki Crux za linki do Twierdzy2 Deluxe Very Happy A Masz może cos do Twierdzy 2 Question Bo właśnie tej części szukałem.Sad Jeżeli Twierdza 2 i Deluxe się wieloma szczegółami nie różnią to mogę wziąść Twiedze Deluxe.

P.S Dzięki bardzo

POZDRO
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Juliusz Cezar


Dołączył: 07 Mar 2006
Posty: 162
Skąd: Z Polski
Odpowiedz z cytatem
Ciekawe czemu mi nikt nie odpowiada może dlatego że nie napisałem "z góry dziękuje" Wink
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Mam pytanko:Jaki jest najsłabszy przeciwnik w S2?
Bo chce się nauczyć grać... Very Happy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Graff


Dołączył: 31 Mar 2006
Posty: 514
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Mi się wydaje , że Edwin.Po nim Lady.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Król Maciuś I


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 989
Skąd: Z Konstantynopola, stolicy Cesarstwa
Odpowiedz z cytatem
Edwin to taki następca szczura. Jastrząb to następca Węża + zbrojni.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
Jak sie robi podatki w SH2???
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
toones napisał:
Jak sie robi podatki w SH2???

Bierzesz skarbiec, klikasz na niego i dalej zrozumiesz. Skarbiec jest w budynkach "cywilnych".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
dzieki. a takie cos. kiedy dostaje sie skarbiec??? bo chyba od początku kampanie nie da sie go budować??? mam spolszczenie wiec nie mam problemu w skapowaniu sie ale...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Nie wiem jaką musisz mieć rangę. Ale myślę, że już "Rycerz" wystarcza.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
pytanko...

Instaluje SH2. Działa wersja v1,0
Instaluje Patch v1,1 - Działa
Instaluje Patch v1,2 - Działa
Instaluje Patch v1,3,1 - Gra się nie uruchamia
Daje ctrl + alt + del
Procesy
a tam jest: Stronghold 2
Dlaczego nie działa???
Co zrobić???
Gra była ściągana przez emule.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Graff


Dołączył: 31 Mar 2006
Posty: 514
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Pewnie nie masz cracka.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
heh. mam cracka. działa jak wyzej napisane kiedy a kiedy nie :kwasny:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Guest
Gość

Odpowiedz z cytatem
Czy da się leczyć Lorda???W instrukcji jest napisane że wystarczy podejść nim pod domek lekarza i stać a Lordowi zacznie przybywać życia.Ja podeszłem Lordem,stał troche,ale nic się nie działo.Mam patha 1.3 .
Janek


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 48
Odpowiedz z cytatem
Czy ktoś może wie jak wsadzić łuczników na wieżę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wasze pytania...
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 3 z 5  

  
  
 Odpowiedz do tematu