Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Problem Gta:SA
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
Mój problem polega na tym, że gra strasznie się tnie. Praktycznie cały czas i to na najmniejszych detalach.

Mój sprzęt:

Procek: Pentium 3 GHz
Grafika: GeForce 7600GS 256MB(aktualne stery)
RAM: 1,5GB
System: Windows XP SP2

I jeszcze coś. Np. Test Drive Unlimited czy Gothic 3 chodzą mi na max detalach i nic się nie tnie.
Proszę o pomoc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
magnatel


Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 218
Skąd: WolanĂłw
Odpowiedz z cytatem
Może masz za bardzo zrysowaną płytę z grą?
Spróbuj załatwić sobie w lepszym stanie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Lord Marori


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 626
Skąd: z Racka ;-))
Odpowiedz z cytatem
Może ustaw na średnie detale bo różnie bywa. Może też przydałby sie format ale dla jednej gry się nie opłaca.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMMSN Messenger
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
Gram na cracku, a format robiłem miesiąc temu i się cięła. Później kupiłem nową kartę graficzną(ta którą teraz mam) i się tnie tak samo jak na tamtej starej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz(Bordinio)


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 771
Skąd: z Bordeaux
Odpowiedz z cytatem
to wina zcrackowanej płyty. Na przyszłość nie kupuj piratów, ani ich nie ściągaj. Nie dość, że są nielegalne to mogą zasyfić lub zavirusić Ci kompa. Wiem bo sam nawet dawno dawno temu miałem jedną taką grę.

Nic na to nie poradzisz, chyba że kupisz oryginał. Cool
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
Mam oryginał ale gram na cracku, bo nie chce porysować sobie płyty , bo i tak jest już porysowana. A zresztą jak grałem z płyta to też się cięło.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Panzer


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 1676
Skąd: BełchatĂłw
Odpowiedz z cytatem
Kupiłeś nową kartę ?? A jaką miałeś poprzednio ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
Ge Force FX 5500 128MB
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Problem Gta:SA
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Odpowiedz do tematu