Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
Malcolm napisał:

A Xbox jest Microsoftu więc do dupy.

Tylko dlatego jest do dupy, bo microsoftu ? Grałeś na nim ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Siwy napisał:
Malcolm napisał:

A Xbox jest Microsoftu więc do dupy.

Tylko dlatego jest do dupy, bo microsoftu ? Grałeś na nim ?


To, że Microsoftu to najważniejszy powód. Przez to się psuje, nieprzerobione są banowane na Xbox Live(który w dodatku jest płatny), ma badziewnego pada, a jak wyjdzie następny Xbox to 360 MS oleje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
Myślałem że Microsoft to dobra firma, w końcu windows jest spoko Wink. Tak samo office. Chyba że konsole robi badziewne Very Happy. A co do pada, można go na pewno wymienić jak jest niewygodny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Office spoko? Spróbuj na Excelu 2000 przeciągnąć od -10 do 10. Zamiast zera jest błąd Razz.

Windowsa nie komentuje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Przemo.ziom


Dołączył: 09 Lut 2006
Posty: 223
Odpowiedz z cytatem
Siwy napisał:
windows jest spoko Wink.


Haha, lol.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
to teraz napisz z jakiego systemu korzystasz...

Ja z win XP, ponieważ jest to system, który jest wygodny, chodź każdy wie, że niedoskonały. Ale proszę, zaproponuj swój lepszy system...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
@Malcolm na moje potrzeby (nie za duĹźe) office jak na razie jest dobry Razz
No Przemo.ziom z jakiego systemu korzystasz ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Crux


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 1536
Skąd: Radom (51°24' N 21°10' E)
Odpowiedz z cytatem
Wiele osób korzysta z Windy nie dlatego, że chce, tylko dlatego, że nie mają innego wyjścia - Linux to wyższa szkoła jazdy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
A na Linuxsie wszystkie gry chodzą czy są nie wiem jakies specjalne itp ? Bo na większości gier pisze wchodzą na windows, taki i taki, a o Linuxsie nic nie pisze Very Happy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
toones


Dołączył: 22 Kwi 2006
Posty: 405
Skąd: N = 50°12'53'' E = 19°09'35,3'' || Mysłowice
Odpowiedz z cytatem
Crux napisał:
Wiele osób korzysta z Windy nie dlatego, że chce, tylko dlatego, że nie mają innego wyjścia - Linux to wyższa szkoła jazdy.


widzę, że chyba nie miałeś bliższego spotkania z Linuxem...

Sam uważam, że dla chcącego nic trudnego.

Miałem Linuxa przez pewien czas, uczyłem się pisania poleceń itd... Nie jest to żadna czarna magia, a jedynie wygoda której w tym momencie Linux nie oferuje. Nie masz w programach, grach autorun-a tylko musisz wejść w konsolę i wskazać mu co dokładnie ma otworzyć i skopiować. A w Windzie masz wszystko automatycznie. Wybór jest, może i nie wielki, jednak najwygodniejszym systemem jest windows. Nie mam pojęcia jak się instaluje na Mac'u, ale fajnie wygląda. Miałem okazję trochę sie nim pobawić, ale nic nie instalowałem. I jest cholernie drogi...

Na linuxie jakiś procent otworzymy gier przeznaczonych na winde, jednak trzeba zainstalować "emulator" który jednak nie zawsze pomaga... jest to wielki problem jeżeli chodzi o gry na linuxa, chociaż i takie są produkowane, jednak są to dość słabe gry i nie produkowane masowo.

Windows jest liderem, ponieważ wprowadził swój system na wielką skalę i jest bardzo wygodny, łatwy w obsłudze... Wygodny - pojęcie względne, ale chodzi mi tutaj o instalację programów, odtwarzane filmów, muzyki itd...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
Mam pytanie. Zamierzam kupić PS3 tylko nie wiem jaką wersję wybrać 40 GB czy 60 GB?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz(Bordinio)


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 771
Skąd: z Bordeaux
Odpowiedz z cytatem
To zalezy od twojej kieszeni oraz zapotrzebowania. Jeżeli masz kasę to najlepiej jest kupić więcej GB.[ Jeżeli tyle potrzebujesz do gier] Jeśli jednak masz mniejszą gotówkę i nie potrzebujesz dodatkowych 20 GB to bierz 40 GB.[dobre kiedy nie jesteś wymagającym graczem]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Panzer


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 1676
Skąd: BełchatĂłw
Odpowiedz z cytatem
Bierz 60GB, bo wersja z HDD 40GB jest wykastrowana i brakuje jej kilku ważnych bajerów z PS3 z HDD 60GB . I oczywiście masz jakiś wyrypany w kosmos telewizor LCD ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
ozyrys5


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 26
Odpowiedz z cytatem
No nie wiem czy jest wyrypany w kosmos, ale jest Full HD.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Panzer


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 1676
Skąd: BełchatĂłw
Odpowiedz z cytatem
Ile cali ?? Myślę że duży Razz... I pamiętaj - bierz wersję z HDD 60GB (jest droższa, ale lepsza) niż wersję z HDD 40GB, bo wersja z mniejszym dyskiem to KASTRAT, zostało obcięte kilka portów wejść (np. masz jedynie 2 USB) i została usunięta kompatybilność wsteczna z PS2 (to znaczy nie pograsz sobie w starsze gry przeznaczone na PS2) i ma mniejszy dysk Razz...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Komputer czy konsola
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 3 z 4  

  
  
 Odpowiedz do tematu