Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
STRONHOLD 2 DELUXE problem z aktualizacją
KOKONIUM1


Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
Witam ,
dzisiaj kupiłem tą grę - jest oryginalna ale mam problem, instaluję zgodnie z instrukcją, ale po uruchomieniu gry , program pyta o pobranie aktualizacji ( to samo w trybie wieloosobowym ) aktualizacja się ściąga ale przy instalacji pojawia się komunikat: ( cytujęSmile) The setup has detected that no version of stronhold 2 is istaled. This update requires that a previous version of the application be instaled. I koniec, gra w necie niedostępna, zainstalowany game spy nie wykrywa gry . Na ekranie startowym jest wersja v 1.3.1 . Czytałem fora dzisiaj cały dzień i nie spotkałem się z takim problemem - gra w innych trybach działa idealnie na najwyższych ustawieniach grafiki , pomóżcie bo ją wyrzucę przez okno - Pozdrawiam.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Sprawdź, czy gra działa w normalnej wersji, którą masz na płycie. Jeśli tak, to zainstaluj nowszego patcha i sprawdź czy wtedy działa.
Możliwe, że na wersję 1.0 zainstalowałeś patch 1.3.1. Jeśli tak to patche instaluj po kolei.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maciooj89


Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 32
Odpowiedz z cytatem
Pewnie zainstalowałeś od razu spolszczonego patcha. Najpierw zainstaluj angielską wersję!!!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
KOKONIUM1


Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
Wasze podpowiedzi nie pomogły - niestety.
_____________________________________________________________

Jeżeli chodzi o pierwszą podpowiedź to mam wersję deluxe - która podobno posiada wszystkie dostępne patche , można by było się spodziewać że po jej zainstalowaniu można pograć po necie , bez dodatkowych atrakcji a przynajmniej liczyć na informację na ten temat.

_____________________________________________________________

Po włożeniu płyty mam do wyboru - instaluj angielską wersję - robię to,
potem polskie napisy i dialogi a w tym cholernym cenega nikt nie odbiera telefonu na pomocy , gra pochodzi z serii superseller może ktoś kto kupił ten sam produkt się wypowie bo jak dla mnie to coś tu jest nie tak.

_____________________________________________________________

Wersja z płyty instaluje się automatycznie z patchem v 1.3.1 więc nie wiem czego dotyczy dodatkowa aktualizacja:( to jakieś chore , bez ściągnięcia jej nie mogę wejść w tryb multiplayer , mam tydzień wolny w pracy i każda godzina bez gier niesie za sobą nieocenione straty moralne , bo finansowe są do zniesienia , jak tak dalej pójdzie to spotkam się z cenega w sądzie:)

Nie pisz 4 postów pod sobą :kwasny:..... Za to dostajesz warna. Panzer.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Złóż reklamację bo widać produkt jest uszkodzony.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
lord bobas


Dołączył: 21 Wrz 2007
Posty: 4
Odpowiedz z cytatem
Witam. ja tez mam ten problem ,to znaczy mam oryginal a nie moge zainstalowan patcha 1.4 na wersje 1.3.1 ani automatycznie ani manualnie.MOze chodzi o plik game.dat???hmmm...???.jesli ktos wie co zrobic dzieki za dobra rade.. pozdro!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
lord bobas


Dołączył: 21 Wrz 2007
Posty: 4
Odpowiedz z cytatem
aha i co ciekawe moj kumpel tez nie moze dac nowego patcha,,cenega oddajcie moja kase Twisted Evil Shocked
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
tyrant


Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 1
Odpowiedz z cytatem
Siema. Mam dokładnie ten sam problem. Jutro ide do sklepu oddac gre....probowalem juz wszystkiego i nic. wersja 1.3.1 i za cholere nie instaluje nowszych aktualizacji.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bajta


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Ja mam ten sam problem i nie wiem co robić ;[ Kupiłem se gre ostatnio a tu zonk. Jak ktoś coś wie więcej to niech mówi pls. Bardzo mi zależy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pandzior


Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1088
Odpowiedz z cytatem
O bosh ściągnij z neta , a nie przez program . Możesz też ręcznie zainstalować może pomoże , a może nie . Jak nie masz oryginału to się nie dziw .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMMSN Messenger
Bajta


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Ściągnąłem z neta patcha już i ręcznie się nie chce zainstalowac. Mam orginała. Wyskakuje mi ta wiadomość że zła wersja jak mam pl zainstalowane, ale jak zainstaluje EN to dalej wyskakuje ten error.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kacperek0506


Dołączył: 13 Lip 2008
Posty: 6
Skąd: Œcinawa
Odpowiedz z cytatem
SIema. Mam ten sam problem. Ale na poczatku jak ja kupilem wszystko idealnie chodzilo i pykalem dzien i noc przez neta. Od niedawna wlasnie sciagaja mi sie uatkuanienia i dupa:(( Cos sie instaluje i BŁĄD!!!! Nie mam pojecia co mam zrobic. (Mam wersje Twierdze 2 deluxe) Pomocy!!!!!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cozwami


Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1
Odpowiedz z cytatem
Mam wersje Deluxe tą wydaną zaraz po premierze.
I Normalnie
Istaluje Twierdze 2, potem patcha 1.3.1 z polskimi napisami i dialogami, a potem patcha 1.4.1 PL i wszystko działa.

I co prawda ja nie próbowałem, ale domyślam się że jak zaistalujecie gre i polskiego patcha 1.3.1 a potem ściągniecie patcha przez gre to ściągnie wam angielskiego patcha na polską gre i wtedy napewno wywali błąd.

//bo stronghold 2 nie jest tak dokońca oficjalnie spolszczona, tylko cenega zrobiła spolszenie na włassną rękę(oczywiście pewnie za zgodą twórców). I patche pobierane przez grę czy te na oficjalnej stronie światowego wydawny nie będą działały z polskiem spolszczeniem
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
martek990


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 6
Skąd: Częstochowa
Odpowiedz z cytatem
hej ja tesz mam problem kupiłem twierdze 2 delux wersje v1.3.1 chciałem aktualizować ale po aktualizacji wyskakuje błąd i nic prosze o pomoc prosze pomuszcie bo ją spale w piecu z góry dzięki pozdro
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Drangir


Dołączył: 03 Cze 2008
Posty: 261
Odpowiedz z cytatem
Nie aktualizuj automatycznie tylko ręcznie. Ale polecam spalenie w piecu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
STRONHOLD 2 DELUXE problem z aktualizacją
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 2  

  
  
 Odpowiedz do tematu