Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Jak postawić server do Twierdzy 2
Dawid14


Dołączył: 30 Maj 2006
Posty: 13
Skąd: olsztyn
Odpowiedz z cytatem
Jak postawić server do gry, najlepiej żebym mógł go zapisać, aby nie trzeba było stawiać go od nowa problem może tu stanowić to że mam viste 64.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Re: Jak postawić server do Twierdzy 2
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Dawid14 napisał:
Jak postawić server do gry, najlepiej żebym mógł go zapisać, aby nie trzeba było stawiać go od nowa problem może tu stanowić to że mam viste 64.


ee.... chodzi ci o założenie hosta? Opisz dokładniej o co ci chodzi.

W SH2 da się zapisać tylko stan gry więc... Rolling Eyes
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dawid14


Dołączył: 30 Maj 2006
Posty: 13
Skąd: olsztyn
Odpowiedz z cytatem
tak chodzi o host
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Nigdy nie próbowałem ale przejdź do multiplayera i utwórz grę...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Smirnov


Dołączył: 13 Gru 2007
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
Panowie mam problem jak stawiam server co musze zrobic zeby grac z komputerem ?? O ile da sie grac z komputerem w tej grze. I jeszcze ejdno dlaczego jak gram z kolegą przez neta nie moge zapisać stanu gry? poprostu w menu przycisk jest szary do save i load
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
magnatel


Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 218
Skąd: WolanĂłw
Odpowiedz z cytatem
Pozdro. Grę w multiplayer może zapisać tylko host (dla idiotów: osoba do której się dołĄczasz), więc jeśli chcesz ty zapisywać to po prostu ty twórz hosty Smile.

Edit by Panzer.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Smirnov


Dołączył: 13 Gru 2007
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
Jestem hostem i nie mogę zapisać gry. Jak zrobic gre z graczem komputerowym ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Glazus


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 300
Odpowiedz z cytatem
Smirnov napisał:
Jak zrobic gre z graczem komputerowym ??

Ja bym zaczął od nauki programowania...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sebastianmila6


Dołączył: 22 Sty 2008
Posty: 174
Skąd: Rybnik
Odpowiedz z cytatem
W Stronghold 2 nie mam możliwości gry z komputerem w trybie multi. Również jeśli gracie w multi nie ma możliwości zapisu stanu gry ( nie próbowałem nigdy zapisywać w S2 ale raczej na pewno nie ma takiej możliwości).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
beni


Dołączył: 06 Cze 2007
Posty: 85
Skąd: Toruń
Odpowiedz z cytatem
Wykup serwer dedykowany, albo VPS i postaw serwery (nie wiem czy w S2 można tak robić).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Jak postawić server do Twierdzy 2
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Odpowiedz do tematu