Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Pytania i Problemy
Power75


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 257
Skąd: Gdańsk
Odpowiedz z cytatem
Jeżeli macie jakieś pytania lub problemy piszcie tu. Ja na początek mam taki problem Sad Są takie "górki" śmierdzące i zabijające, jak to zwalczyć ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Kita


Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 123
Skąd: Z wykopalisk
Odpowiedz z cytatem
Chodzi o gó***?? Dół z odpadami, taki ładny budynek. Pracownik jedzie z taczką i zbiera te kupki Smile.

Kita- lubię cię, ale cenzuruj nieprzyzwoite słowa.... Panzer.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Power75


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 257
Skąd: Gdańsk
Odpowiedz z cytatem
To się jakoś nazywa ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
n00bpl


Dołączył: 19 Maj 2007
Posty: 4
Odpowiedz z cytatem
Dół na odpadki (Gong Pit)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
krzysztof21


Dołączył: 10 Cze 2007
Posty: 1
Odpowiedz z cytatem
Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,21 Ghz 1,00 Gb RAM


napiszcie mi czy mi pĂłjdzie?
bo ściągam i nie wiem czy nie anulować skoro mam zbyt słabego kompa.

Za propagowanie piractwa(chwalenie się ściąganiem) 1 warnik, a za 5 postów o tej samej treści(4 usunąłem Razz) dostajesz 2 warna.... Panzer...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
all filippo


Dołączył: 23 Gru 2006
Posty: 661
Skąd: Kszo Ostrowiec xP
Odpowiedz z cytatem
Pójdzie spokojnie. Jak nie wiesz to zajrzyj na jakąś stronkę o Twierdzy i tam będą dokładne wymagania.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMYahoo MessengerMSN Messenger
Game.dat - Nie Można Znaleźć składnika
Dymek787


Dołączył: 05 Lip 2007
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_27dll. Ponownie zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem . Płytę mam oryginalną (dziś kupiona Very Happy). Instaluję jeszcze raz aplikacje i nic nie pomaga. Myślę że to przez wielokrotne resetowanie komputera. Pomóżcie naprawić ten problem, proszę...

Nie musisz jednak pisać 2 takich samych postów :kwasny: !!! Panzer
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dymek787


Dołączył: 05 Lip 2007
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
No dobra sory ale chciałem żeby poszło szybciej ;P

W tym miejscu dostajesz warna za dublowanie postów (post pod postem) i pisanie w innych tematach też takich samych postów Razz....... Pierwszą rzeczą jaką radzę zrobić to zapoznać się z regulaminem a nie pisać od razu swoje problemy....... Panzer.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kita


Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 123
Skąd: Z wykopalisk
Odpowiedz z cytatem
DirectX najnowszy powinien załatwić sprawę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Ivor94


Dołączył: 09 Gru 2006
Posty: 552
Skąd: Katowice
Odpowiedz z cytatem
Ja nie umiem sobie poradzić na początku gry, a mianowicie buduję pełno dołów na odpadki, słupków sokolnika i strażnic, a i tak przestępczość jest na -3, szczury -2, odpadki (czy jakoś tak) -3 Sad Co mam robić??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Buduj więcej lub bliżej. Najlepiej przy domach i spichlerzu a sąd stawiaj miedzy tymi budynkami. Zaostrz kary Razz
Jak każdemu więźniowi będziesz ścinał głowę lub wieszał na szubienicy to będzie ich mniej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ivor94


Dołączył: 09 Gru 2006
Posty: 552
Skąd: Katowice
Odpowiedz z cytatem
Jak zaostrzyć kary??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
Jako obiekty kary nie buduj Ĺźadnych dybĂłw, itp. tylko szubienice.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ivor94


Dołączył: 09 Gru 2006
Posty: 552
Skąd: Katowice
Odpowiedz z cytatem
Dzięki.
P.S Pod tym tematem jest temat Katapulta. Mógłby ktoś pomóc?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Maciooj


Dołączył: 06 Lip 2007
Posty: 16
Odpowiedz z cytatem
jak wrzucic lucznikow na duza wieze obleznicza?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Pytania i Problemy
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 2  

  
  
 Odpowiedz do tematu