Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
de_wolf


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich!

Problem z odpaleniem Stronghold 2 (oryginał:

napęd chodzi z innymi płytami, ale S2 mieli 15 minut, i nic. Eksplorator i Commander padają, gdy przejść na CD-roma. Może mi brakuje jakichś sterowników, ale JAKICH? Mam CivIII, CivCity Rome i Age of Empires, i wszystkie hulają.

Bardzo proszę o pomoc,

D_W
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
A masz DVD-ROM ? ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
de_wolf


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
No naturalnie, że mam! Z wypalarką etc. A masz pomysł?...

Z góry dzięki,

D-W
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
No to nie wiem... :kwasny:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
de_wolf


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Cholerka... Ale dzięki za odzew.

BTW: Napęd mam DVD RW. Aha, i Vistę, niestety:(

MoĹźe to to?

Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdro,

D.W.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
Gdy chce uruchomić S2 to pisze tak ,,Nie znaleziono punktu wejścia procedury_GrannyTranfortmFile@20 w bibliotece granny2.dll." Proszę o pomoc!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Messi1998


Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
ja mam problem że jak instaluje i pisze coś o pliku data3.cab to mi potem wyskakuje coś takiego:setup could not find a file one the specifief path disk.pleas check that proper disk is inserted or specify a new patch
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Messi1998


Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 2
Odpowiedz z cytatem
pomoże ktoś??????????????????????
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
Masz uszkodony plik instalacyjny.
Ściągnij nowy z google.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JAK MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM!!!
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 2 z 2  

  
  
 Odpowiedz do tematu