Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Wasze kompy
krecik205


Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 512
Skąd: Łaskarzew
Odpowiedz z cytatem
A więc w tym temacie wpisujcie jakie macie kompy-ile macie ramu,jaki procesor itd.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lord Dragon


Dołączył: 02 Wrz 2006
Posty: 356
Skąd: KrakĂłw
Odpowiedz z cytatem
ok

Procek pentium 2 duo 4,8 ghz
ram 2giga kingstona ddr 2 800 mhz
grafa 2 razy radek x850 gt
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Odyn
Admin

Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 1092
Skąd: 53°42'N, 20°58'E
Odpowiedz z cytatem
Dragon ile wydałeś za ten zestaw? Jaki masz monitor do tego? Grafiki pracują w technologii Cross Fire?

MĂłj komp:

Athlon 2800+
Gigabyte GA-K8NS
Radeon 9600 XT (128 MB)
1GB RAM'u Patriot (2x 512MB)
Samsung SyncMaster 997MB [19" CRT]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
krecik205


Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 512
Skąd: Łaskarzew
Odpowiedz z cytatem
O widzę że zarówno Dragon jak i Odyn mają kompy niczego sobie.....Ja niestety mam dużo słabszy(ale już niedługo wszystko wymieniam i dokupuje)
Mój sprzęt
AMD Duron 1200 (młodszy brat Athlon Smile )
Dysk-40 giga(2 partycje)
128 RAM'u
zintegrowana karta dźwiękowa
Oprogramowanie-Windows Vista:D (ale tylko że tak powiem ,,demo")bo w polskiej wersji językowej wyjdzie dopiero 27 lutego 2007 r.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lord Dragon


Dołączył: 02 Wrz 2006
Posty: 356
Skąd: KrakĂłw
Odpowiedz z cytatem
monitor zwykły samsung za 80 zeta
tak pracuje w cross gire

wydałrm 4000zl
brat dał 3,500zl
a ja 500zl

a z kompa i tak ja korzystam
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Warlike


Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 750
Skąd: 49° 40' N 21° 10' E
Odpowiedz z cytatem
To tak jak u mnie Wink Ja dałem 2000 coś zł brat może z 20 zeta a i tak dużo więcej siedzi ode mnie :kwasny:
1.1 Ghz ( reszty nie pamiętam )
256 RAM
Grafika 3 D 32 MB
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Lord Marori


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 626
Skąd: z Racka ;-))
Odpowiedz z cytatem
MĂłj komp Smile

Sempron 3400+
512 RAM
Windows XP - :DxD
Zintegrowana karta muzyczna i graficzna
1.81 Ghz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMMSN Messenger
Fokus


Dołączył: 28 Sty 2006
Posty: 148
Odpowiedz z cytatem
ADM Athlon 2500+
512 RAM
GF FX 5600 XT
Na szczęscie w przyszłym tygodniu kupuje gf 7600 lub 6800 i dodatkowe 512 pamięci.

Lord Dragon teĹź chce taki komp jak ty!;p
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Warlike


Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 750
Skąd: 49° 40' N 21° 10' E
Odpowiedz z cytatem
Ludzie dobijacie mnie...Niezłe kompy macie a ja mam słabego...i raczej długo nie będzie sie zanosić żeby to sie zmieniło..
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Lord Dragon


Dołączył: 02 Wrz 2006
Posty: 356
Skąd: KrakĂłw
Odpowiedz z cytatem
odyn odpowiednie oprogramowanie plus zasilacz 550 wat daje efekt mam 17 tylko nie płaski
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Lord Marori


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 626
Skąd: z Racka ;-))
Odpowiedz z cytatem
WarlikeCrusader napisał:
Ludzie dobijacie mnie...Niezłe kompy macie a ja mam słabego...i raczej długo nie będzie sie zanosić żeby to sie zmieniło..


Hehe Ja od niedawna mam nowy komputer. Na tym starym w nic się nie dało zabardzo grać, ledwo Crusek poszedł Very Happy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMMSN Messenger
Warlike


Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 750
Skąd: 49° 40' N 21° 10' E
Odpowiedz z cytatem
Marori mówiłem żebys mnie nie dobijał bo spadnę Wink ...w dodatku nie mam w co grac na kompie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
krecik205


Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 512
Skąd: Łaskarzew
Odpowiedz z cytatem
WarlikeCrusader napisał:
Marori mówiłem żebys mnie nie dobijał bo spadnę Wink ...w dodatku nie mam w co grac na kompie


Nie masz w co grać?Nieprawda!Zawsze możesz zagrać w darmowe gry online na jakiś stronkach:D No chyba że łącze też masz takie wolne...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sławko


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1140
Odpowiedz z cytatem
MoĹźe Settlers I ci pĂłjdzie Very Happy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ardeth


Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 612
Skąd: Tychy
Odpowiedz z cytatem
A co tam:

AMD Athlon 2500+
1,83 GHz
1GB RAM
NVIDiA GeForce FX 5200
Samsung SyncMaster 757 DFX
hp deskjet 5652
do tego karta telewizyjna WinFast
Za rok mam zamiar całkowicie go odnowić lecz cena to ok 3000zł i będzie full wypas.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Wasze kompy
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 11  

  
  
 Odpowiedz do tematu