Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Król Maciuś I


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 989
Skąd: Z Konstantynopola, stolicy Cesarstwa
Odpowiedz z cytatem
michal8899 napisał:
hehe,ja mam takie pytanko ktory z przeciwnikow jest najłatwiejszy???

Najłatwiejszy jest bez wątpienia Edwin. Taki drugi Szczur. Czy trzeba mówić więcej Smile ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
michal8899


Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 59
Skąd: Trzcianka
Odpowiedz z cytatem
yyy,a ktory jest najmocniejszy? I wez mi powiedz mi cos na temat tego edwina ,jaki ma zamek i jakich jednostek uzywa itp. Z gory dziex
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Sir Lancelot


Dołączył: 07 Mar 2007
Posty: 16
Skąd: Walencji
Odpowiedz z cytatem
Co mam zrobić w jednej z misji Stronghold 2..... To jest misja jak bill czy bool ma umrzeć i tam są mnisi, jeden trzyma coś ze złota i są w lesie gdzie jest pełno wilków. Ja mam te wilki zabić, czy co mam zrobić ? Czekać aż bool umrze... Bo w lewym górnym rogu pisze united for coś_tam greg i to samo tylko że bool i to mi spada. Ja mam dostarczyć gregowi ludzi czy mam wytrzymać tyle czasu? Proszę o odpowiedzi z góry dzięki.

Jeszcze raz i dostajesz warna za brak znakĂłw interpunkcyjnych. Panzer.

_____________________________________________________________

Wiem , że może to nie jest dobre pytanie, ale czemu nie działa strona klanu Polski, bo jak jest strona główna to tam piszę jak klikam na tą stronę to nie działa. Proszę o odpowiedzi z góry THX.

Jeszcze raz zdublujesz to dostaniesz kolejnego warna... Panzer Razz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Kita


Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 123
Skąd: Z wykopalisk
Odpowiedz z cytatem
No cóż, postaram się to opisać zrozumiale, choć użyję w miarę poprawnej polszczyzny Razz

Jeśli dotarłeś AŻ? tak daleko, to umiesz się rozbudowywać, chociaż na poziomie podstawowym. Musisz działać w miarę szybko, proponuję grupa łuczników (ok. 20 chyba) zająć się wilkami, a w tym samym czasie, albo nawet troszkę wcześniej wysłać odział składający się z ok. 30 łuczników + 30 włóczników by rozprawił się z bandytami. W tym czasie (pokonanie wilków i zniszczenie banitów) powinieneś wzbogacić się o ok. 20 łuczników, które połączysz z grupą znajdująca się nad resztkami obozu. Takim odziałem idź na POMOC lordzie Greyowi (czy jaki tam jest w tym gównianym grodzie) Oczywiście chyba nie muszę przypominać byś dbał o dobrą obronę swoich włości, choćby biorąc pod uwagę fakt, że chyba zły zrobi raz na Ciebie wypad Twisted Evil Kiedy już odzyskasz relikwię i obronisz sojusznika (rozwalając po drodze zły obóz) pozostaje Ci tylko zniszczenie tego tam lorda, w tej "lepszej" warowni. Do tego użyłem 50 łuczników, 50 włóczników i 10 katapult, chyba dla dobrego efektu z 5 wozów palących. To na tyle, jak ktoś nie rozumie, następnym razem postaram się prościej tłumaczyć Smile Pozdrawiam
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Maharradzia


Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 46
Skąd: Ĺťulland, Podmostowa 14, karton 7
Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś może powiedzieć czy w S 2 Deluxe Można określać zasięg machin oblężniczych? Confused A jeżeli tak to jakim przyciskiem itp? Rolling Eyes

EDIT:
A czy można podjechać trebuszem gdzieś żeby się nie rozłożył?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
1. Najprawdopodobniej nie da się
2. Niestety, nie da się, tak to jest... I to utrudnia oblężenie...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kokoju


Dołączył: 02 Paź 2008
Posty: 476
Skąd: nie wiem :P
Odpowiedz z cytatem
A ja sie teraz o coś spytam: moglibyście podać zbliżony opis siły lordów?

Ps. No, widzę że jakoś ''niezaglądanie na długi czas na forum'' jest wyjątkowo krótke Wink . I w sumie dobrze, bo forum z tobą jest ciekawe.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Maharradzia


Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 46
Skąd: Ĺťulland, Podmostowa 14, karton 7
Odpowiedz z cytatem
A jak wprowadzać łuczników na DUŻĄ wieże oblężniczą??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ivor94


Dołączył: 09 Gru 2006
Posty: 552
Skąd: Katowice
Odpowiedz z cytatem
Z tego co pamiętam, nie da się. Nie jestem pewny na 100% Wink
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Maharradzia


Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 46
Skąd: Ĺťulland, Podmostowa 14, karton 7
Odpowiedz z cytatem
Ależ przecież w instrukcji pisze że się da.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wasze pytania...
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 5 z 5  

  
  
 Odpowiedz do tematu