Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Sledy


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Też mam oryginał i również mam ten problem
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
Jeny, zainstaluj patch 1.4.1 i Ci nie będzie się pytać o aktualizacje
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sledy


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Wyskakuje komunikat o braku Stronghold 2. Co ty na to ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
A ja na to odinstalowuje gre.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sledy


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Człowieku nie urwałem się z choinki to wina gry. Wyinstalowałem i zainstalowałem już grę z 10 razy Mad
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Przemas lr


Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 681
Skąd: 19°24'E 53°04'N
Odpowiedz z cytatem
To masz coś zwalonego
zainstaluj po kolei patche od 1.0 do 1.4.1
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sledy


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
KaĹźdy egzemplarz tak reaguje
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sledy


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Co nikt nie pisze ??? A zwłaszcza ten co napisał ten wątek.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
STRONHOLD 2 DELUXE problem z aktualizacją
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 2 z 2  

  
  
 Odpowiedz do tematu