Forum Forum hobbystyczne Stronghold Net Strona Główna
Forum hobbystyczne Stronghold Net
Odpowiedz do tematu
Problem z liskiem
Ardeth


Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 612
Skąd: Tychy
Odpowiedz z cytatem
Witojcie! Mam mały problem z Firefoksem, mianowicie przy włączaniu pojawia mi się takie okienko:

http://img144.imageshack.us/img144/566/beztytuubg5.jpg

Jest to bardzo wkurzające, bo przeglądarka włącza się dopiero po zamknięciu okienka. Macie jakieś pomysły?

Z góry dzięki!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Pandzior


Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1088
Odpowiedz z cytatem
Pusty post ? Czy tylko ja tak mam ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIMMSN Messenger
Odyn
Admin

Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 1092
Skąd: 53°42'N, 20°58'E
Odpowiedz z cytatem
Czyżby problem polegał na tym, że nie możesz wpisywać wiadomości??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Mateusz(Bordinio)


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 771
Skąd: z Bordeaux
Odpowiedz z cytatem
Nie działa Ci opcja szukania? Możesz tylko wchodzić na strony za pomocą wpisywania ich adresu? Przydałoby się, abyś na gg z kimś pogadał
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Siwy


Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 944
Skąd: NowogrĂłd Bobrzański (lubskie)
Odpowiedz z cytatem
To jak masz problem z FireFoxem to przejdź na Operę np. Chyba, że bardzo się do Liska przywiązałeś ^^

PS: Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem, że z FireFoxem Wink
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Ardeth


Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 612
Skąd: Tychy
Odpowiedz z cytatem
No więc sprawę niewyświetlanego posta już załatwiłem Very Happy [/url] było w odstępie od linku i nie wyświetlało całego posta.


Co do Mozilli, problem występuje tylko przy wersji 2.0.0.15 Wink Teraz mam zainstalowaną 2.0.0.13 i wszystko ok chodzi, ale pewnie znowu będzie chciał aktualizować za niedługo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Mateusz(Bordinio)


Dołączył: 18 Gru 2005
Posty: 771
Skąd: z Bordeaux
Odpowiedz z cytatem
Pojawiło się nareszcie. Niestety nigdy się nie spotkałem z takim problemem... Confused


//edit: Jeżeli masz jakiegoś toolbara albo megaupload (chodzi o paski) to je wywal, ostateczną rzeczą jest reinstalka. Podobno komuś ona pomogła (znalazłem http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=2&t=254740&start=0&st=0&sk=t&sd=a)

html mi nie działa i zamiast odnośnika np. tutaj musicie klikać cały link ;(
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Ardeth


Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 612
Skąd: Tychy
Odpowiedz z cytatem
Dzięki za pomoc, pomogło Wink Widać ta aktualka im nie bardzo wyszła Very Happy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Malcolm


Dołączył: 19 Gru 2005
Posty: 677
Skąd: Poznań
Odpowiedz z cytatem
Czemu nie uĹźywasz 3?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraAdres AIM
Ardeth


Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 612
Skąd: Tychy
Odpowiedz z cytatem
Jakoś nie przypadła mi do gustu Smile Np. jak sobie rozwinę pasek nawigacyjny to mam adresy stron, które wpisałem, zaś w trójce te które ostatnio odwiedziłem. Tak sobie wejdę, rozwinę pasek i wchodzę, a tu muszę wpisywać i grzebać żeby znaleźć co chcę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćAdres AIM
Problem z liskiem
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Odpowiedz do tematu